foto

Pedro Gutiérrez

  • nar. 1972
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 El secreto de los 24 escalones
2008 Deník nymfomanky
Mrtvá ruko, zaklepej (TV film)
2007 Předčasná smrt (TV film)
2006 Parfém: Příběh vraha
2004 Rojo Sangre
2001 Fausto 5.0
1998 Buenos Aires me mata
Doña Bárbara
1996 Besos en la frente
Veredicto final
1993 Fatální instinkt

TV seriály

2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Aterriza con las muelas (S02E05)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace