foto

Celia Rosich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Problemos
2014 Tu veux ou tu veux pas
2013 Casting sauvage
2012 Encombrants
2010 Majorité opprimée
2009 Conversation avec sa maîtresse
2005 La vie est à nous!
2003 Une famille à tout prix (TV film)

TV seriály

2014 Ma pire angoisse (TV seriál)
2006 Homicides (TV seriál)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Piège en eau douce (S09E01)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky