foto

Jurij Loparjov

  • nar. 20.9.1952 (66 let)
    Lvovská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mednyj vsadnik Rossii
2018 Na poroge ljubvi (TV film)
2017 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
2015 SOS, Děd Moroz ili Vsjo sbudětsja!
2014 Idealnaja para (TV film)
Na dně
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
Ťomnyj mir: Ravnověsije
2011 Balada o bombardérovi
2007 Ani krok zpět
Silnější než oheň
2005 Pod palbou
2004 Výbuch za úsvitu
Zwölf Stühle
2003 Medovyj mesjac (TV film)
1996 Anemos stin poli
1993 Sdělaj mně bolno
1992 Rebjonok k nojabrju
1991 I čjort s nami!
Čertov pjanica
1990 Déjà vu
Gambrinus
1989 Gu-Ga
Iskusstvo žiť v Oděsse
1986 Na ostrije meča
1977 Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
1959 Zítra bude pozdě

TV seriály

2018 Sinička 2 (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Zolotoj ključik (S01E63)
Advokat (TV seriál)
Ubijstvo ili izbavlenije (S09E17)
2016 Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Gonki po vertikali. Časť 2 (E14)
Gonki po vertikali. Časť 1 (E13)
Trassa smerti (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Juročka (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
Inkvizitor (TV seriál)
Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Stanica (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
Dostojevskij (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Afera (S01E15)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
SK (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Obmen opytom (S05E08)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Zver (S01E05)
Kodex česti (TV seriál)
Kurjer (S04E03)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
2008 Gluchar (TV seriál)
Moskva (S01E09)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Zolotoj oleň (S02E10)
2007 Likvidace (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Usadba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace