foto

Andrej Lavrov

  • nar. 24.12.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bars i Ljalka (TV film)
2011 Bablo
Mantikora
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2006 Puškin: Posledňaja duel
2005 První po Bohu

TV seriály

2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
2014 More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
2011 Ljuba. Ljubov (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace