foto

Hugh Morton

  • nar. 28.1.1903
    Ivybridge, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.7.1984 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Oxford Blues
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1978 The Stud
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1972 Darwin Adventure, The
1967 Mister Misfit (TV film)
Pět milionů let k Zemi
1964 Master Spy
1961 Three on a Spree
1959 Yesterday's Enemy
1958 Bachelor of Hearts
Uncle Harry (TV film)
1957 A Woman of Property (TV film)
1956 Je plaide non coupable
Rogue's Yarn
1955 Man of the Moment
Where There's a Will
1953 Decameron Nights
1952 Floating Dutchman, The
1951 Mr. Denning Drives North
1950 Portrait of Clare
1949 Golden Arrow
1946 Gaiety George
1943 Deadlock

TV seriály

1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
1978 Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Good Girl (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
Ways with Words (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Paris 1900 (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
Leave It to Todhunter (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Kenilworth (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Life with the Lyons (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)
Kaleidoscope (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky