foto

Pierre Londiche

  • nar. 27.9.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Křížová cesta
2009 Commis d'office
Louis XV, le soleil noir (TV film)
2005 2013, la fin du pétrole (TV film)
2001 Comment j'ai tué mon père
Piknik u Osirida (TV film)
2000 Král tančí
1996 Les faux médicaments (TV film)
1995 Charlotte et Léa (TV film)
1991 Alerte rouge, L' (TV film)
Boulevard des hirondelles
1990 Feu sur le candidat
1989 Orchestre rouge, L'
1988 Années sandwiches, Les
Argent, L' (TV film)
Peníze (TV film)
1987 Cross
Tábor v Thiaroye
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Couteau sous la gorge, Le
L'Été 36 (TV film)
Mariage blanc (TV film)
1985 Contes clandestins
Joy a Joan
Une vie comme je veux (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
Mesrine
Noční návštěva
Polar
Tir à vue
Yalta (TV film)
1983 Flics de choc
Krásné čtvrti (TV film)
La veuve rouge (TV film)
Le jardinier récalcitrant (TV film)
Na příkaz krále (TV film)
Život je román
1982 Ce fut un bel été (TV film)
Tir groupé
Tisíc miliard dolarů
1981 Dívka z Lotrinska
Histoires de voyous: Opération Primevère (TV film)
Le mari, la femme et le cosmos (TV film)
Poslední noc Marie Stuartovny (TV film)
1980 Girls
Oeil du maître, L'
1979 Laura, les ombres de l'été
Psi
1978 Bažanti a cizinecká legie
Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
Le dossier 51
1977 Aigle et la colombe, L'
1976 Mado
Marie-poupée
Pays bleu, Le
1975 Agrese
La mort du pantin
Nelítostný souboj
1973 La bonne conscience (TV film)
Le Fils
Les yeux qui hurlent (TV film)
1972 Albert Einstein (TV film)
Tragédie de Vérone, La (TV film)
1971 L'objet perdu (TV film)
La maffia du plaisir
Petit matin, Le
1970 Adieu Mauzac (TV film)
Tête d'horloge (TV film)
Věci života

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
1990 Or et le papier, L' (TV seriál)
1989 Le destin du docteur Calvet (TV seriál)
Le grand secret (TV seriál)
Le masque (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)
Paparoff se vrací (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
Petit docteur, Le (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
Merci Sylvestre (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1981 Nana (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1979 Dames de la côte, Les (TV seriál)
Une fille seule (TV seriál)
1978 Derniers témoins (TV seriál)
Le temps d'une République (TV seriál)
Mazarin (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Chasse aux hommes, La (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
À dossiers ouverts (TV seriál)
1973 Du plomb dans la tête (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
La ligne de démarcation (TV seriál)
La mer est grande (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Pont dormant (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky