foto

Ernest Holzman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Wedding Palace
2011 Birds of a Feather
Lež má krátké nohy
2008 Humboldt County
2006 The Way (TV film)
2004 DeMarco Affairs (TV film)
Goodnight, Joseph Parker
2000 Cora Unashamed (TV film)
East of A
1998 Američtí draci
1997 Láska na druhý pohled
1993 The Red Coat
1991 Mrtvé ticho (TV film)
1981 Getting Even

TV seriály

2010 Huge (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pro klid v duši (S01E03)
Krvavá svatba (S01E02)
2006 Bratrství (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Hudební videoklipy

2001 Dave Matthews Band: The Videos 1994-2001 (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace