foto

Susan Bain

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nanny's Revenge, A (TV film)
2011 Vražedné pochyby (TV film)
Zdrojový kód
2010 High Cost of Living, The
2009 Mrtví jako já
2008 Tajemství rodinného sídla (TV film)
2005 Tajemná posedlost
2003 Alaska (TV film)
Pozor, hodný pes!
2002 40 dnů a 40 nocí
Mladší bráška
2001 Městečko Black River (TV film)
The Heart Department (TV film)
2000 Ten, který přežil (TV film)
1997 High Stakes (TV film)
1996 Velký tyran
1989 Ježíš z Montrealu
Malarek

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
Bellevue (TV seriál)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
How Do I Remember? (E05)
další epizody (7)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
The Best Laid Plans (TV seriál)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dreams in the Witch-House (S01E02)
Terminal City (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Dotek zla (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
El Mundo Gira (S04E11)
1996 Ochránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Groteska (S03E14)
1991 Lightning Force (TV seriál)
Noční let (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace