foto

Roderick Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Osudové léto 2
2008 Beethoven: Velký trhák
Jackson
2004 Jeden den v New Yorku
2003 Hotel (TV film)
1998 The Cowboy and the Movie Star (TV film)
1997 Za čarou
1996 Within the Rock (TV film)
1995 Alien Terminator
Bucket of Blood (TV film)
Carnosaur 2
Let holubice
Maxovo zmizení (TV film)
Virtual Seduction (TV film)
1994 Midnight Tease
Čejenský bojovník (TV film)

TV seriály

2020 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ihea 'oe i ka wa a ka ua e loku ana? (S10E12)
2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ka Ia'au kumu 'ole o Kahilikolo (S10E09)
A'ohe Pau ka 'ike i ka Halau Ho'okahi (S10E06)
Ua 'eha ka 'ili i ka maka o ka ihe (S10E01)
další epizody (5)
2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Noc odhalí pravdu (S09E09)
Udání (S09E06)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Případ pro psa (S08E02)
Černé slzy (S07E22)
Exodus (S07E19)
další epizody (4)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)
Matka a syn (S07E07)
Zaplatíš později (S07E04)
další epizody (4)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Drsný sport (S06E10)
Podfukář (S06E08)
Velká lež (S06E05)
další epizody (6)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Co kdyby (S05E07)
Zabiják (S05E04)
Poslední vlna (S05E03)
další epizody (7)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Šťastné díkůvzdání (S04E09)
Léčba zločinnosti (S04E06)
Skrytá pravda (S04E03)
další epizody (7)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslední přání (S03E09)
Žena plná zla (S03E08)
Ten den (S03E06)
další epizody (8)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Navěky ztracený (S02E12)
Identita (S02E09)
Pro dobrou věc (S02E06)
další epizody (6)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Kulka (S07E19)
Vražedné graffiti (S07E13)
2009 Pushed (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
Poslední dostih (S07E06)
Jurisprudence (S07E03)
další epizody (4)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2007 Drive (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
Spřízněni zlodějnou (S05E05)
Šmírák (S04E24)
další epizody (7)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Osamělá srdce (S04E09)
Píseň pro dceru (S04E06)
Po porodu (S04E04)
další epizody (9)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
Uvězněná (S03E05)
Rodina (S03E01)
další epizody (7)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Magnum P.I. (TV seriál)
A Game of Cat and Mouse (S02E14)
MacGyver (TV seriál)
Right + Wrong + Both + Neither (S04E06)
2019 MacGyver (TV seriál)
Murdoc + Helman + Hit (S03E18)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Autonehoda (S09E12)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lov na zrůdy (S07E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky