Reklama

Reklama

V.I.P.

(seriál)
  • USA V.I.P. (více)
USA / Německo, (1998–2002), 64 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

J.F. Lawton

Hudba:

Frankie Blue

Hrají:

Pamela Anderson, Molly Culver, Shaun Baker, Natalie Raitano, Leah Lail, Angelle Brooks, Dustin Nguyen, Ed Quinn, Suzanne Whang, Michael Bailey Smith (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Atraktívna Vallery Irons (Pamela Anderson) sníva o živote v bohatstve, ale pracuje iba ako predavačka hotdogov. Jedného dňa ju pozve na rande filmová hviezda, ktorú sa pokúsi niekto zabiť a práve Vallery zachráni celebrite život. Jej život sa začína radikálne meniť, keď jej skupina profesionálnych bodyguardov navrhne, aby sa stala šéfkou bezpečnostnej agentúry. Má ísť len o reklamný ťah na prilákanie klientov a Vallery sa nemá nikdy dostať do akcie, ale situácia sa vyvinie tak, že jej osobný vklad do fungovania bezpečnostnej agentúry je oveľa väčší ako len prepožičanie mena. (pravo)

(více)

Recenze (154)

DaliX 

všechny recenze uživatele

V.I.P som príiš často nesledoval ale keď už som si to pozrel celkom som sa zabavil, hoci Pamela mi tam príliš nesedela, zjavne aj preto, lebo patrí do Pobrežnej hliadky a jej postava v tom seriáli bola skôr zbytočná ako prospešná. Keby to bolo naozaj, už by ju asi stokrát zabili ale tak zábava to nebola najhoršia... ()

Mara12 odpad!

všechny recenze uživatele

Pamela Anderson v jednom z nejhloupějších seriálů, které jsem měla to potěšení vidět. Skupina rádoby herců, vyznačující se pohlednými obličeji a těly tak vypracovanými, že začínáte mít dojem, že v Americe to s tou obezitou nebude zase tak horký, toporně odříkává text, který scénárista nejen, že sepsal zadarmo, ale musel někomu vážně hodně zaplatit, aby to dostal ven. Občas se sice objeví slušná akční scéna, kterou ovšem téměř okamžitě zazdí Pamela nebo jeden z jejich kumpánů totálně smysl postrádající hláškou. ()

Reklama

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Čekal někdo něco víc než...přehlídku záběrů výbavy P.Andersonové? Určitě ne. Alespoň že nás nezklamala a nepokoušela se o nějaké překvapující herecké výkony...nic tím nepokazí, když za sebe nechá hrád jiné, ale seriálů tohoto typu je jako much. Snad jen díky jejímu jménu se snad v Americe těší větší sledovanosti. 9% ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že na tie roky bola Pamela Anderson naozaj nádherná a bola symbolom svetových krások, veď koľko mužov ju malo na plagátoch, koľko na nej dokázalo oči nechať tam kde bola. Bola jedným zo symbolov 90. rokov. Tento seriál však, čo sa kvality týka bol podobný staršiemu Acapulco H.E.A.T., síce čo sa týka grafiky bol lepší, ale znova ničím neohromil, ničím nezaujal, tváril sa kriminalisticky, pritom vyznieval najmä komicky, ale nie až tak komicky ako možno chcel. Bol to trapas, nuda a nasilu urobená komerčná zlátanina, lebo Pamela bola vtedy v kurze. A aby som ako iní užívatelia dával aspoň bod za silikónové, trasúce, hompálajúce poprsie? Tak to teda nie! Zlý seriál! ()

Rodin odpad!

všechny recenze uživatele

Umělohmotná ušitá prsa zcela tupé Pamely výborně korespondují s umělohmotně ušitými zápletkami a hereckými výkony všech představitelů všech rolí. Něco tak blbého aby jeden pohledal v pravé poledne s lucernou na hlavní třídě. Nejvíc mě dostalo AXN, když tuhle slátaninu uvedlo v prime time od osmi večer. Zřejmě tam programovému řediteli ušili umělohmotný mozek. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama