foto

Don Diamond

  • nar. 4.6.1921
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 19.6.2011 (90 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
1980 Herbie a poklad Inků
This Year's Blonde (TV film)
1978 The Toolbox Murders
1976 The Rear Guard (TV film)
1975 Shell Game (TV film)
1973 Breezy
1972 Flight to the Finish
Frog Jog
Hit Man
Pete a Tillie
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Croakus Pocus
Fastest Tongue in the West
How to Steal an Airplane (TV film)
Leap in the Deep, A
Mrs. Pollifax-Spy
Mud Squad
Serape Happy
Snake in the Gracias
The Egg and Ay-Yi-Yi!
Two Jumps and a Chump
1970 Dopey Hacienda, A
Hop and Chop
Never on Thirsty
The Froggy Froggy Duo
1969 Go for Croak
Tijuana Toads
Viva Max!
1968 How Sweet It Is!
1964 Zbohatlíci
1963 Elvis Presley: Fun in Acapulco
Sladká Irma
1961 Man-Trap
Swingin' Along
1960 The Story of Ruth
1959 Holiday for Lovers
1958 Fräulein
Stařec a moře
1957 Omar Khayyam
Raiders of Old California
1956 V kukuřičném poli
1950 Borderline

TV seriály

1986 Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Atentátník (S01E22)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Zorro and Son (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Zorro mstitel (TV seriál)
1980 Tarzan/Lone Ranger Adventure Hour, The (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Devlin (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Pink Panther Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1969 The Jim Nabors Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace