foto

Anita Zagaria

  • nar. 27.6.1954 (65 let)
    Napoli, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Per amore del mio popolo (TV film)
2013 Volare - La grande storia di Domenico Modugno (TV film)
2009 La fisica dell'acqua
2006 Giovanni Falcone, l'uomo che sfidò Cosa Nostra (TV film)
Muž, který snil s orly (TV film)
Noc před zkouškami
2005 E dopo cadde la neve
2003 Pod toskánským sluncem
Senza freni
Volnost
2002 Padri (TV film)
Psí hvězda (TV film)
2001 Nekalá soutěž
Sarò il tuo giudice (TV film)
2000 Colpo al cuore, Un (TV film)
Padre Pio (TV film)
1999 Farfalla nel cuore, Una (TV film)
Operace Odyssea (TV film)
1998 Alle für die Mafia (TV film)
Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Legenda o "1900"
Nicholasův dárek (TV film)
Ospite, L'
1997 In fondo al cuore (TV film)
Messaggi quasi segreti
1996 Pinocchiova dobrodružství
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
La scuola
1994 Fair Game (TV film)
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
La corsa dell'innocente
1991 The Gravy Train Goes East (TV film)
1989 Affetti speciali
Královna srdcí
1988 Posta in gioco, La
1987 Chi c'è c'è
Muž na mušce
1986 Maledetta Euridice
Sembra morto... ma è solo svenuto
Zone Troopers
1985 Baciami strega (TV film)
Profesor
Čelní zásah
1983 Don Camillo
1982 Un gusto molto particolare (TV film)

TV seriály

2017 La strada di casa (TV seriál)
2015 Non uccidere (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Solo per amore (TV seriál)
2012 Nero Wolfe (TV seriál)
2007 Lady detektiv (TV seriál)
Medicina generale (TV seriál)
2006 Butta la luna (TV seriál)
Raccontami (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)
Nebbie e delitti (TV seriál)
2002 Stiamo bene insieme (TV seriál)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1999 Fine secolo (TV seriál)
Non lasciamoci più (TV seriál)
1998 Sola debole voce, Una (TV seriál)
Un medico in famiglia (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
Uno di noi (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky