foto

Tom Mandl

  • nar. 31.7.1978 (42 let)
    Passau, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Männer lügen nicht (TV film)
2008 Mord in aller Unschuld (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Eine wie keiner (TV film)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Der Silvesterstar (TV film)
2006 Láska, děti a velké srdce (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
2002 Štěstí v neštěstí (TV film)

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
Trick 17 (E06)
Kaiserwalzer (E05)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
2005 Big Ben (TV seriál)
Santa je mrtvý (S12E05)
2004 München 7 (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Řád mravní čistoty (S11E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Chiemgauer Volkstheater - Ein guter Rutsch (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater: Nicht öffentlich! (divadelní záznam)
2017 Chiemgauer Volkstheater - Der Landgendarm (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Zoff im Puff (divadelní záznam)
2016 Chiemgauer Volkstheater - Der Kartlbauer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Wettkampf (divadelní záznam)
2015 Chiemgauer Volkstheater - Da Opa, da Babba und i (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Insel-Hupfer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Endlich wieder Weihnachten (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Opas 3. Frühling (divadelní záznam)
2014 Chiemgauer Volkstheater - Gocklkriag am Moserhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Spekulanten Quartett (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Villa Serrano (divadelní záznam)
2013 Chiemgauer Volkstheater - Da war doch noch was (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Hypnose am Bauernhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Vorsicht bissiger Hund (divadelní záznam)
2012 Chiemgauer Volkstheater - Ahoi am Chiemsee (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Denkbar ungünstig (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Grenzfeuer (divadelní záznam)
2011 Chiemgauer Volkstheater - Der ledige Hof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Hüttengaudi (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Texas Tom (divadelní záznam)
2010 Chiemgauer Volkstheater - Da Schippedupfer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Vatertagsausflug (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Jungfernwallfahrt (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Explosive Landwirtschaft (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Weihnachten im Polizeirevier (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Wieder dahoam (divadelní záznam)
2009 Chiemgauer Volkstheater - A ganz normale Familie (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Diplom-Bauernhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Hauptgewinn (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Silvesterknaller (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Ein unvergesslicher Wahlkampf (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Einmal Rentner, immer Rentner (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Wo Rauch ist, ist auch Feuer (divadelní záznam)
2008 Chiemgauer Volkstheater - Fischers feiern Fasching (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Hochzeit auf Raten (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Hugos Heldentat (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Mama macht mobil (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - O’zapft is (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Und des am Heiligen Abend (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Xaver spielt falsch (divadelní záznam)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Fünfzig Minuten Verspätung (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Jagdfieber (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Vier Väter zu viel (divadelní záznam)
2006 Chiemgauer Volkstheater - Der Gockl-Kriag (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - D’ Winslbacher Würschtl-Wally (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Ein ganz geheimes Staatsgeheimnis (divadelní záznam)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2013 Čtyři elementy (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Šlágr Silvestr 2017 (TV pořad)
2016 Šlágr Silvestr 2016 (TV pořad)
2015 Šlágr Silvestr 2015 (TV pořad)
2014 Šlágr TV Silvestr – Cirkus 2014 (TV pořad)
2013 Silvestrovské Šlágr Varieté (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

2010 Chiemgauer Volkstheater - Auf Opa ist Verlass (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky