foto

Winfried Frey

  • nar. 24.12.1968 (51 let)
    Neuburg an der Donau, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 München 089 – big trouble in little Minga
2017 Jella jagt das Glück (TV film)
Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
2008 Räuber Kneißl
2007 Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Polizeiruf 110 - Jenseits (TV film)
2006 Cypress
2005 Zeit der Fische (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
2002 Ich hab es nicht gewollt - Anatomie eines Mordfalls (TV film)
Unterholz (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2000 Einmal leben (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1999 Můj přítel Vlk (TV film)
1998 Kreuzwege (TV film)
Nur Schreiner machen Frauen glücklich
1997 München ruft (TV film)
Porträt eines Richters (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kettenreaktion (E20)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Ohne Vergebung (E20)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt v krajkách (S03E02)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Zum Stanglwirt (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Steiners Theaterstadl (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Freyfahrt nach Grassau (TV film)
2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Chiemgauer Volkstheater: Nicht öffentlich! (divadelní záznam)
2017 Chiemgauer Volkstheater - Der Landgendarm (divadelní záznam)
2015 Chiemgauer Volkstheater - Da Leftutti (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - G’sehng und mög’n (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater: G´sehng und mög´n (divadelní záznam)
2014 Der Komödienstadel - Alpenglühn und Männertreu (divadelní záznam)
2012 Der Komödienstadel - Lauter Hornochsen (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Obandlt is! (divadelní záznam)
2011 Der Komödienstadel - Die Provinzdiva (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
2010 Chiemgauer Volkstheater - Brunos Bruder (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Das Kreuz mit den Schwestern (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - Die schöne Münchnerin (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Pension Schaller (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Das Cäcilienwunder (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Der weibscheue Hof (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Kuckuckskind (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Maibaumwache (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Skandal im Doktorhaus (divadelní záznam)
2001 Chiemgauer Volkstheater - Das Verlegenheitskind (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Jacobi-Verschwörung (divadelní záznam)
2000 Chiemgauer Volkstheater - Der Entenkrieg (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Sei doch ned so dumm (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Das liebe Geld (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der Leberkasbaron (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - s’ Herz am rechten Fleck (divadelní záznam)
1998 Der Komödienstadel - Der Verkaufte Großvater (divadelní záznam)
1997 Der Komödienstadel - Bonifaz, der Orgelstifter (divadelní záznam)
1989 Chiemgauer Volkstheater - Der Brandner Kaspar und des ewig' Leben (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Eintritt Frey - Münchner Wirtshausmusik (TV pořad) - mod.
1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2005 Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky