foto

Laurence Marks

  • nar. 23.8.1915
    Atlantic City, New Jersey, USA
  • zem. 1.1.1993 (77 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Ready and Willing (TV film)

TV seriály

1978 M*A*S*H (TV seriál)
Potterovo odvolání (S06E23)
1977 Fish (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Výměnný den (S06E09)
1975 Doc (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Big Mac (S03E21)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Adamova žebra (S03E11)
Kontrola (S03E07)
Operační den (S03E05)
další epizody (11)
1973 Love Thy Neighbor (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Dostaňte mě odtud (S02E13)
Inkubátor (S02E12)
Drž se, Hawkeye (S02E11)
další epizody (11)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Henry, prosím, vraťse domu (S01E09)
Yankee Doodle Doktor (S01E06)
Služka (S01E05)
Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1961 Margie (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Betty Hutton Show (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Fiery Fingers (S01E31)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Moth-Eaten Mink (S01E13)
The Case of the Sleepwalker's Niece (S01E02)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1950 The Bob Hope Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1975 Doc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky