foto

Robert P. Lieb

  • nar. 15.9.1914
    Pelham, New York, USA
  • zem. 28.9.2002 (88 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Mystery Men
1994 Nebezpečné srdce (TV film)
1982 Portrait of a Showgirl (TV film)
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
Starhops
1976 Collision Course: Truman vs. MacArthur (TV film)
Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
1974 Pohled společnosti Parallax
The Missiles of October (TV film)
1971 How to Frame a Figg
1970 Intruders, The (TV film)
Myra Breckinridgeová
1969 Angel in My Pocket
The Love God?
1968 Stay Away, Joe
Tvoje, moje a naše
1967 Absolvent
Mejdan
1966 Štístko
1964 Ready for the People (TV film)
The Brass Bottle
1961 Podsvětí USA
1960 Elmer Gantry
Portrait in Black
1959 That Kind of Woman
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
1946 Mr. and Mrs. North (TV film)

TV seriály

1988 Alf (TV seriál)
Odhalení: část 2. (S03E08)
Odhalení: část 1. (S03E07)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Night of the Meek (S02E11)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Crime Photographer (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Out There (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace