foto

Pavel Tupikov

  • nar. 7.7.1988 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bitva o Sevastopol
2014 Trubač
2009 Gogol. Bližajšij

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Stomatolog (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Dve žizni (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Ostannij moskal (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky