foto

István Hunyadkürthy

  • nar. 13.8.1946 (74 let)
    Csorvás, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Budapest Noir
2016 Balkán kobra (TV film)
2014 Starfactory (TV film)
2010 Igazából apa
2009 És a nyolcadik napon (TV film)
2006 A hét nyolcadik napja
Taxidermia
2002 Chacho Rom
Dážď padá na naše duše
1998 Ámbár tanár úr
1997 Csinibaba
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Občan X (TV film)
Ébredés
1994 Doktor Mesmer
1993 A pályaudvar lovagja (TV film)
Vigyázók
1992 Vörös vurstli
1991 Halálutak és angyalok
1990 Magyar rekviem
Tutajosok
1989 A legényanya
Gyilkosság két tételben (TV film)
Ismeretlen ismerős
Labdaálmok (TV film)
Vadon
1988 Mikola a Mikolko
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
Dada (TV film)
Malom a pokolban
Micike és az Angyalok (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
Honba za dolary
Szemet szemért (TV film)
1985 Higgyetek nekem!
Rafinált bűnösök (TV film)
1984 Bástyasétány hetvennégy
Hra v oblacích
Rohamsisakos Madonna (TV film)
Vereség (TV film)
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Csillagűzött szerető (TV film)
Kutya éji dala
Szép história (TV film)
1982 Beze stopy
Glória (TV film)
Jen žádnou paniku
1981 A mérkőzés
A szürke eminenciás (TV film)
Blesk (TV film)
1980 Circus Maximus
Három dobás hat forint (TV film)
Oběť
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1979 A hallgatás ára (TV film)
Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Mese habbal
Végkiárusitás (TV film)
1978 K.O.
Krétakör (TV film)
1977 Budapešťské povídky
Katonák (TV film)
1976 A vonatok reggel indulnak (TV film)
Klokan
1974 Kdo je ve vajíčku?
Méz a kés hegyén (TV film)

TV seriály

2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
A rendelkező próba (S01E02)
2015 Sladký život (TV seriál)
Még pár éved van, aztán nem lesz több móka (S01E01)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Az ügyfél halála (S03E19)
2013 Hacktion (TV seriál)
Bunda (S04E11)
2009 Hajónapló (TV seriál)
Született lúzer (TV seriál)
Fekete mágia / Kéményseprőt látok (S02E04)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
Most kezdünk el nyaralni! (E12)
Csináljunk cirkuszt! (E11)
A bohócok elámulnak (E10)
další epizody (12)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1993 Kisváros (TV seriál)
Golf mindenáron (E06)
Váratlan vendég (E05)
Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Mozgó Trezor (E05)
1986 Zsarumeló (TV seriál)
Zulejka Méhkirálynő oda-vissza (E01)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
London-Ausztrália-Párizs 1853-1855 (E06)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A történet vége (E06)
1977 Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)

Divadelní záznam

2016 Ecc-pecc kimehetsz (divadelní záznam)
2015 Két szék között (divadelní záznam)
2013 EMKE - volt egyszer egy kávéház (divadelní záznam)
2012 A tanú (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky