foto

James Van Patten

  • nar. 7.10.1956 (62 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walk to Vegas
2018 Rachel
2017 Dárkyně smrti
2012 Thousand Cuts, A
2010 Saw 3D
2009 Saw 6
2007 Saw 4
2004 Quiet Kill
2001 I Might Even Love You
2000 Backyard Dogs
Flunky, The
1998 Úder svobody
1996 Nevyhrožuj
1994 V pasti
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
1991 Život pod psa
1990 Twisted Justice
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
Hyper Space
1988 American Revenge
1987 Noční akademie
Private Road: No Trespassing
Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
Za cenu života
1983 For Love and Honor (TV film)
Young Warriors
1982 High Powder (TV film)
Tennessee Stallion
1981 Lunch Wagon
1979 California Dreaming
Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Roller Boogie
1978 Hot Lead and Cold Feet
1977 Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
1976 Plavčík
Podivný pátek

TV seriály

1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Partners, The (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Walk to Vegas
1995 Break, The

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Flunky, The
1989 Dirty Tennis

Host

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace