foto

Vitalij Gerasimov

  • nar. 27.6.2003 (16 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podkidyš
2014 Krugovoje dviženije
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
Sobiratel pul
2010 Ironija ljubvi

TV seriály

2018 Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Ja - sledovatěl. Časť 2 (E12)
Ja - sledovatěl. Časť 1 (E11)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Mama po kontraktu (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Svoimi rukami (S03E11)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Ljuba. Ljubov (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Proverka (S02E28)
Čas Volkova (TV seriál)
Poloněz Oginskogo (S03E27)
2008 Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky