foto

Maria Kawamura

  • nar. 21.11.1961 (57 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
Gothicmade: Hana no utame
2010 Haruka naru toki no naka de 3: Owarinaki unmei (TV film)
2007 Haruka naru toki no naka de 3: Kurenai no cuki (TV film)
2006 Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
2003 Haruka naru toki no naka de 2: Široki rjú no miko
2002 Haruka naru toki no naka de: Adžisai jumegatari
2001 Gundam Evolve
Slayers Premium
1999 Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Slayers Excellent
Slayers Gorgeous
1997 Ajane-chan High Kick
El-Hazard: The Magnificent World 2
Princess Rouge
Slayers Great
1996 Nindža mono
Slayers Return
Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1995 Compiler Festa
Gekidžóban Slayers
1994 Compiler
1993 Jóseiki Suikoden: Masei Kórin
Kidó senši SD Gundam macuri
1992 Gendži
1991 Dark Cat
Hello Kitty: Mahó no mori no ohime-sama
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kjúkjoku čódžin R
1990 Aries: Šinwa no seizakjú
Fudžiko Fudžio A no Mumako (TV film)
Jagami-kun no katei no džidžó
Sei Michaela gakuen hjórjúki
Širatori Reiko de gozaimasu!
1989 Assemble Insert
Cleopatra DC
Five Star Stories
Gall Force: Čikjú šó
Jadžikita gakuen dóčúki
Kjomu senši Miroku
Megazone 23 III
Rhea Gall Force
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Kimagure Orange Road: Ano hi ni kaeritai
Kudžakuó
The Ten Little Gall Force
Xanadu Dragonslayer densecu
Zukkoke sanningumi: Zukkoke džikú bóken
1987 Hana no Asuka gumi!
Heavy Metal L-Gaim II: Farewell My Lovely + Pentagona Dolls
Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Hitomi no naka no šónen: Džúgo šónen hjórjúki (TV film)
Puccun Make Love
1986 Gall Force: Eternal Story
Heavy Metal L-Gaim I: Pentagona Window + Lady Gavlet
Megazone 23 Part II: Himicu kudasai
Wannabes
1985 Megazone 23

TV seriály

2018 To Be Heroine (TV seriál)
2013 RDG: Red Data Girl (TV seriál)
2012 Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
2011 Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
2010 Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Slayers Evolution-R (TV seriál)
2008 Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
2006 Mamotte! Lollipop (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2004 Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
PopoloCrois (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
Slayers Special (TV seriál)
1995 Džúni senši bakurecu Eto Ranger (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
1993 Kišin heidan (TV seriál)
Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
1991 Trapp ikka monogatari (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Nadia: Tajemství Modré vody (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1989 Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
What`s Michael? (TV seriál)
1986 Saint seija (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál)
1983 Seisenši Dunbine (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace