foto

Peter Clausen

  • nar. 20.6.1974 (46 let)
    Halden, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Demon Box
2008 Tlouštík Rino
2007 Pirátské rádio
2006 Kurz negativního myšlení
Marie a její muži
Potkan 007
2005 De vanskeligste ordene i verden
Pitbull
2004 Příšerný čtvrtek
2000 De 7 dødssyndene

TV seriály

2019 Exit (TV seriál)
Det var meg (S01E08)
Dagen derpå (S01E07)
Søte og rare gutter (S01E06)
další epizody (8)
Oljefondet (TV seriál)
Renome (E06)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Oljefondet (TV seriál)
Julebord (E05)
Bjørnar (E04)
To Russia with Love (E03)
další epizody (5)
2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2005 Ran (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky