foto

Claudia Church

  • nar. 12.1.1962 (58 let)
    Lenoir, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Acquitted by Faith
2019 Once Upon a River
Purity Falls
2016 Remember the Goal
What's the Matter with Gerald?
2015 Isolation
Rukojmí
2014 Chasing Ghosts
2012 Unconditional
2010 Rodinná prokletí
1994 Polibky a objetí (TV film)
1986 Thinkin' Big

TV seriály

2017 Dobré mravy (TV seriál)
It’s No Fun If It’s Easy (S02E06)
2012 Nashville (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky