foto

Simon Poland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Godforsaken
2006 Let číslo 93
Potomci lidí
1996 Nemesis 4: Zjevení
Omega Doom
1995 Spit Fire
1990 Crossing the Line
In the Name of Blood
1989 Brutální vítězství
Cesta do středu Země
Maska rudé smrti
1988 Mimozemšťani z L.A.
The Shadowed Mind

TV seriály

2017 Prolhaní (TV seriál)
Catherine (S01E04)
2016 New Blood (TV seriál)
The Crown (TV seriál)
2015 Critical (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
2009 Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace