foto

Simon Poland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Godforsaken
2008 Stolen Youth
2006 Let číslo 93
Potomci lidí
1996 Nemesis 4: Zjevení
Omega Doom
1995 Spit Fire
1990 Crossing the Line
In the Name of Blood
1989 Brutální vítězství
Maska rudé smrti
1988 Cesta do středu Země
Mimozemšťani z L.A.
The Shadowed Mind

TV seriály

2017 Prolhaní (TV seriál)
Catherine (S01E04)
2016 Koruna (TV seriál)
New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
2015 Critical (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
2009 Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky