foto

Lisa Coronado

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dead West
Worst Laid Plans
2013 Different Drummers
Ghostlight
2011 Divination
2009 Timetravel_0

TV seriály

2017 Strowlers (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2016 Z Nation (TV seriál)
Little Red and the Wolfz (S03E05)
Escorpion and the Red Hand (S03E04)
Murphy's Miracle (S03E03)
další epizody (4)
2015 Z Nation (TV seriál)
All Good Things Must Come to an End (S02E15)
2014 Z Nation (TV seriál)
Doctor of the Dead (S01E13)
Fracking Zombies (S01E02)
Puppies and Kittens (S01E01)
2011 Grimm (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ladykiller: The Making of Dead West
2014 Lidská tvář dat

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Strowlers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace