foto

Diogo Infante

  • nar. 28.5.1967 (53 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 All Inclusive
2012 Há Sempre um Amanhã (TV film)
2011 Jace
2010 Noite Sangrenta (TV film)
2008 A Ilha dos Escravos
2005 Manô
Monstrum
2004 Portugal S.A.
2002 A Bomba
La balsa de piedra
Trece campanadas
2000 Brava Gente Brasileira
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1997 Fatima (TV film)
Tentação
1996 Mortinho por Chegar a Casa
Sweet Nightmare
Vacances bougeoises (TV film)
1995 Señales de fuego
1994 Três Palmeiras
1993 Dead Letters
Encontros Imperfeitos
Visita de Natal, A (TV film)
1992 Adeus Princesa
Nuvem

TV seriály

2019 Prisioneira (TV seriál)
2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2013 Mundo ao Contrário (TV seriál)
2010 Voo Directo (TV seriál)
2006 Cuidado com a Língua (TV seriál) - prův.
2002 A Jóia de África (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
1995 Tudo ao Molho e Fé em Deus (TV seriál)
1994 Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1993 A Banqueira do Povo (TV seriál)
1992 Bando dos Quatro (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Olga Drummond

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Olga Drummond

Host

TV pořady

2001 MTV Video Music Awards 2001 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky