foto

Johan H:son Kjellgren

  • nar. 6.1.1959 (61 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Medicinen
2013 Fjällbackamorden: Strandridaren (TV film)
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2008 Remix
2006 Inga tårar
Milovaní
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
Lovisa och Carl Michael (TV film)
2002 Kommer du med mig då
1998 Smlouva na smrt
Veranda för en tenor
1997 Svensson Svensson - filmen
1994 Beck - Polismördaren
1993 Telegrafista
1989 Badhuset
1987 Hip hip hurra!

TV seriály

2019 Bröllop, begravning & dop (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Avsked (E07)
48 timmar (E06)
další epizody (6)
2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)
De halvt dolda (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Kvalster (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2004 Ørnen (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
Soldater i månsken (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Majken (TV seriál)
Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Det sista vittnet (E03)
Snoken (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky