foto

Lennart Hjulström

  • nar. 18.7.1938 (82 let)
    Karlstad, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tjuvjägaren
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Hamilton: V zájmu státu
Poslední věta
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
2003 Třetí vlna zločinu
Utvecklingssamtal
Zlo mezi námi
2002 Taurus (TV film)
Utanför din dörr
2001 Livvakterna
2000 Bildmakarna (TV film)
1999 Noll tolerans
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1997 Et hjørne af paradis
Heta lappar (TV film)
1996 Rusar i hans famn
1994 Sommarmord
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
S nejlepšími úmysly
1991 Býk
1990 BlackJack
Hebriana (TV film)
1989 Husbonden (TV film)
Täcknamn Coq Rouge
1988 Måsen (TV film)
1987 Artisten
Komedianter (TV film)
Nionde kompaniet
1986 I lagens namn
Moa
1985 Korset (TV film)
Můj život jako pes
1982 Dom unga örnarna (TV film)
1980 Mördare! Mördare! (TV film)

TV seriály

2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Jokern (S01E12)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)
Medicinmannen (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Moneyman (S01E07)
Vita nätter (S01E03)
1997 OP7 (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pensionat Pärlan (S01E05)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Bländverk (E01)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Vienna, November 1908 (S02E09)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
Guldburen (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1977 Lära för livet (TV seriál)
1966 Blå gatan (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Rusar i hans famn
1983 Berget på månens baksida
1973 Bouračka (TV film)
1971 Spelaren (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Rusar i hans famn

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky