foto

Tibor Mészáros

  • nar. 28.9.1980 (38 let)
    Gyula, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A rögöcsei csoda (TV film)
2013 Coming Out
2007 Lora
Off Hollywood (TV film)
2006 Randevú

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Exfeleség (E03)
Védett tanú (E02)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
Bevételnövelés (S05E13)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Maradék magyar (E03)
2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
A pokoli játszma (S04E04)
Az ász (S04E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace