foto

Simmy Bow

  • nar. 7.6.1921
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 21.12.1987 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Beetlejuice
1987 Private Eye (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)
Drsní chlapi
Vamp
1985 First Strike
Kriminál
Pee-Weeho velké dobrodružství
1984 Ghost Warrior
1982 Meč a čaroděj
1981 Scruples (TV film)
1980 Aligátor
Angel on My Shoulder (TV film)
Panenka pro štěstí
1979 Goldie a boxer (TV film)
Marciano (TV film)
1978 Fairy Tales
Paprsky smrti z vesmíru
Zoltán, Drákulův pes
1977 Dům hrůzy
End of the World
You Light Up My Life
Šílený býk (TV film)
1976 Rocky
Trackdown
1975 Lepke
1973 Blue Knight, The (TV film)
Last Foxtrot in Burbank
Trpasličí gang
1972 Doberman Gang, The
1958 Hot Rod Gang

TV seriály

1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Casablanca (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1963 NBC Children's Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace