foto

Jodean Lawrence

  • nar. 12.11.1932
    Sacramento, California, USA
  • zem. 17.3.2010 (77 let)
    Santa Rosa, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Haiku Tunnel
Your Guardian
1983 Smorgasbord
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Ruby and Oswald (TV film)
1976 Gable and Lombard
1975 Funny Lady
1974 Harrad Summer
1971 Johnny si vzal pušku
1970 Letiště
1959 Revenge of the Virgins

TV seriály

1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace