foto

Ben Konigsberg

  • nar. 21.5.1996 (22 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Banana Split
2017 Lady Bird
2015 Anesthesia
Quitters
2007 Vánoční zázrak

TV seriály

2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Appropriately Sized Pots (S02E08)
A Whole Other Hole (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace