foto

Emmaline Henry

  • nar. 1.11.1928
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 8.10.1979 (50 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Harrad Summer
1972 Great American Tragedy, A (TV film)
1968 Rosemary má děťátko
1967 Divorce American Style
1964 Marnie
1954 Lucky Me
Top Banana

TV seriály

1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Mickey (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1964 Mickey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace