foto

Hjördis Petterson

  • nar. 17.10.1908
    Visby, Gotlands län, Švédsko
  • zem. 27.5.1988 (79 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Mask of Murder
1984 Duellantens ansikte (TV film)
1981 Hans-Christian och sällskapet (TV film)
SOPOR
1980 Barnens ö
Jak se stát milionářem
1978 Picassova dobrodružství
1969 Hissen som gick ner i helvetet (TV film)
Náruživost
1968 Já, žena II
Pappa varför är du arg? Du gjorde likadant själv när du var ung
1967 En sån strålande dag
Lorden från gränden (TV film)
1966 Träfracken
1965 Kattorna
1964 Henrik IV (TV film)
1963 Sten Stensson kommer tillbaka
Sällskapslek
1962 Biljett till paradiset
Vita frun
1961 Ljuvlig är sommarnatten
Lustgården
Stöten
1960 När mörkret faller
Tre önskningar
1959 Det svänger på slottet
Enslingen i blåsväder
Fridolfs farliga ålder
Fröken Chic
Himmel och pannkaka
Mannen utan ansikte
Sängkammartjuven
1958 Fridolf sticker opp!
Fröken April
1957 Aldrig i livet
Mästerdetektiven lever farligt
1956 Egen ingång
Ett dockhem
Flickan i frack
Lille Fridolf och jag
Rasmus, Pontus och Toker
Swing it, fröken!
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Den underbara lögnen
Foreign Intrigue: Jeannie (TV film)
Friarannonsen
Hemsöborna
1954 Dans på rosor
En karl i köket
I rök och dans
Sju svarta be-hå
Taxi 13
1953 Dum-Bom
Göingehövdingen
Resan till dej
Ukryté v mlze
Vi tre debutera
1952 Flyg-Bom
När syrenerna blomma
Trots
1951 Frånskild
Leva på 'Hoppet'
Rozbouřené moře
1950 Hjärter knekt
1949 Sjösalavår
1948 Calle og Palle
Lilla Märta kommer tillbaka
Solkatten
1947 Bruden kom genom taket
Stackars lilla Sven
1946 Det glada kalaset
Eviga länkar
Försök inte med mej
Johansson och Vestman
Kärlek och störtlopp
Medan porten var stängd
Prší nám na lásku
1945 13 stolar
Den allvarsamma leken
Lidelse
Pettersson & Bendels nya affärer
Resan bort
Vandring med månen
1944 Dolly tar chansen
Lilla helgonet
Stopp! Tänk på något annat
Tragická sonáta
Vändkorset
Vår Herre luggar Johansson
1943 Anna Lans
I dag gifter sig min man
Král smíchu
Kvinnor i fångenskap
1942 En trallande jänta
Farliga vägar
Jacobs stege
Morgondagens melodi
Sexlingar
Vi hemslavinnor
1941 Bara en kvinna
Lasse-Maja
Striden går vidare
Ung dam med tur
1940 Hans nåds testamente
Lillebror och jag
Přítelkyně pana bankéře
Stora famnen
1939 Landstormens lilla Lotta
Rosor varje kväll
1938 Styrman Karlssons flammor
1937 En flicka kommer till sta'n
Pappas pojke
1936 Alla tiders Karlsson
Familjens hemlighet
Fröken blir piga
Äventyret
1934 Anderssonskans Kalle
Pettersson - Sverige
1933 Kanske en diktare

TV seriály

1974 Engeln (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace