foto

Jacques Gravett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 The Banshee Chapter
2011 Normal (TV film)
2003 Living in Walter's World

TV seriály

2018 Love Is_ (TV seriál)
2017 Barva moci (TV seriál)
Chicago Justice (TV seriál)
Double Helix (E07)
Friendly Fire (E05)
See Something (E03)
další epizody (5)
2016 The Family (TV seriál)
Feathers or Steel (E04)
Of Puppies and Monsters (E03)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
This Wasn't Supposed to Happen (E12)
You Do Not Know War (E09)
Homecoming (E07)
další epizody (4)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2012 Život pod cenou (TV seriál)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Sun Also Rises (S02E21)
2010 Outlaw (TV seriál)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Syn, který se postavil otci (S03E18)
Obyčejný den (S03E15)
2006 The Game (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Propast (S03E02)
Odložte svá břemena, část 2 (S02E20)
Odložte svá břemena, část 1 (S02E19)
další epizody (4)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Let Fénixe (S02E09)
Hnutí odporu (S02E04)
Postřelen (S02E03)
další epizody (4)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Domů už nemůžeš (S01E05)
Voda (S01E02)
2003 Carnivale (TV seriál)
Stržen hněvem (S01E10)
Řeka (S01E07)
Blizard (S01E04)
2002 Policejní odznak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky