foto

J. Kathleen Gibson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Rosemary's Baby (TV film)
2007 Bitva o planetu Terra 3D
Prisoner
2001 Blbec v Americe
Navždy svoji (TV film)
1999 Love and Action in Chicago
1998 Five Houses (TV film)
Starstruck
1997 Pan Žárlivý
1996 Jak zachránit prezidenta
1995 Kopanec a křik
1991 Klaun Shakes

TV seriály

2021 Julia (TV seriál)
2020 Interrogation (TV seriál)
P.I. Charlie Shannon vs. Eric Fisher 1996 (E08)
Det. Carol Young & Det. Brian Chen vs. Melanie Pruitt 2005 (E07)
I.A. Sgt. Ian Lynch vs. Eric Fisher 2003 (E02)
další epizody (4)
Truth Be Told (TV seriál)
Vše, co bylo ztraceno (S01E08)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Láska až za hrob (S01E05)
Černoši v sousedství (S01E02)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Train My Hands for War (E07)
Beasts of the Reeds (E04)
2018 Akta X (TV seriál)
Kotě (S11E06)
Plus jedna (S11E03)
2017 Génius (TV seriál)
Hand of God (TV seriál)
What a Man Can Be (S02E09)
What Do You Hear... (S02E06)
We Can't Go Back (S02E03)
2016 Underground (TV seriál)
2015 Darebák (TV seriál)
The Chandelier Man (S03E02)
The White Guy (S03E01)
2014 Rush (TV seriál)
Don't Ask Me Why (E02)
The Red Road (TV seriál)
Království (TV seriál)
Poprava (S02E02)
2012 Nashville (TV seriál)
Poslední základna (TV seriál)
Captain (E01)
2011 Šéf (TV seriál)
Stasis (S01E07)
Slip (S01E04)
2010 V odborné péči (TV seriál)
Sunil - týden 1. (S03E01)
2009 V odborné péči (TV seriál)
Gina - týden 7. (S02E35)
April - týden 7. (S02E32)
Walter - týden 5. (S02E24)
další epizody (10)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Rodinný večer (S01E03)
Výlet soukromým tryskáčem (S01E02)

Dokumentární

2020 That Animal Rescue Show (TV seriál)

TV pořady

2004 Laguna Beach: The Real Orange County (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky