Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se vyjednávání o dohodě dostane na veřejnost, dojde ke střetu mezi starou a novou generací. Hlavní úlohu sehraje Chris. (Apple TV+)

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý díl. Téma rasovo-finanční nerovnosti a jejího řešení mě zajímalo, problém vidím v tom, že jsou tu upozaděny hlavní postavy - Bradley se tu neobjeví vůbec a Alex a Rory tu jen statují (přičemž Rory je už jen stínem někdejšího zábavného Roryho) - a ty vedlejší postavy, co jsou tu vytaženy do popředí, pro mě nejsou dost zajímavé, nejsem na ně namotaný. Navíc se celou dobu jede na vážno, žádný humor. Souběžně sleduju Boj o moc a to napětí, snappy dialogy a herecké koncerty v každé epizodě, s tím se Morning Show momentálně nemůže srovnávat. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

White Noise je dovolím si povedať doteraz najslabšia a najnudnejšia epizóda celého seriálu!!! Som fakt sklamaná zo Season 3. Akoby zrazu človek sledoval iný seriál!!! Nechápem to. Už je to tretia epizóda a vôbec neviem o čom to je. Je to zatiaľ celé akoby o ničom. Chýba základná storyline. Dialógy sú fakt strašne nezaujímavé. Nedá sa to porovnať s predchádzajúcimi sériami, kde sa stále niečo dialo, divák bol v napätí. To sa fakt hodinu riešila otázka farby pleti? Jeden email s rasistickou poznámkou? Tak to sme dopadli. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama