foto

Dort Clark

  • nar. 1.10.1917
    Wellington, Kansas, USA
  • zem. 30.3.1989 (71 let)
    Wellington, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 American Raspberry
1976 Muž, který spadl na Zemi
Time Travelers (TV film)
Velká loupež ve firmě Brinks (TV film)
1972 Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1971 Fools' Parade
Švindl
1970 Letiště
1967 Poprask v mincovně
1966 Štvanice
1965 Po zlém
The Loved One
1964 Fate Is the Hunter
I'd Rather Be Rich
1962 Jezinky a bezinky (TV film)
1960 Bells Are Ringing
1958 Never Love a Stranger
Wonderful Town (TV film)
1951 St. Benny the Dip
1950 The Sleeping City
1948 Close-Up
1947 Polibek smrti

TV seriály

1977 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Lou's Army Reunion (S07E15)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Camp Runamuck (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
A Very Special Delivery (S02E02)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Redigo (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Glass Tightrope (S01E12)
1962 Empire (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 A Time to Live (TV seriál)
1953 Three Steps to Heaven (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 NBC Presents (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky