foto

Sudie Bond

  • nar. 13.7.1928
    Louisville, Kentucky, USA
  • zem. 10.11.1984 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Johnny Dangerously
Odpolední směna
1983 Enormous Changes at the Last Minute
I Am the Cheese
Silkwoodová
1982 Spolek fanoušků Jamese Deana
1980 Greatest Man in World, The (TV film)
1979 Svátost strachu (TV film)
1975 Fore Play
Jolly Corner, The (TV film)
1974 Kde kvetou lilie
1972 Tomorrow
1971 Jump
Odvykací kůra
They Might Be Giants
1970 Love Story
1968 Virgin President, The
1967 Borgia Stick, The (TV film)
The Tiger Makes Out
1965 Andy
The Double-Barrelled Detective Story
1963 O.K. End Here
1961 Guns of the Trees

TV seriály

1984 Mama Malone (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Code R (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky