foto

Burton Miller

  • nar. 17.1.1926
    Pennsylvania, USA
  • zem. 5.3.1982 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1983 Podraz II
1981 Hellinger's Law (TV film)
Madame X (TV film)
Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
The Marva Collins Story (TV film)
1980 Condominium (TV film)
Nahá bomba
The Gossip Columnist (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
1978 Evening in Byzantium (TV film)
Rodinný lékař
The Immigrants (TV film)
1977 Horská dráha
Letiště '77
1976 Dynasty (TV film)
Nepřemožitelný bukanýr
1975 UFO Incident, The (TV film)
1974 Na titulní straně
Zemětřesení
1973 I Love a Mystery (TV film)
Scream, Pretty Peggy (TV film)
The Six Million Dollar Man: The Solid Gold Kidnapping (TV film)
The Six Million Dollar Man: Wine, Women and War (TV film)
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
Footsteps (TV film)
Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Honky
1970 The Challengers (TV film)
1969 Trial Run (TV film)
1968 Companions in Nightmare (TV film)
Shadow Over Elveron (TV film)
Sound of Anger, The (TV film)
Sunshine Patriot, The (TV film)
1967 Kontrapunkt
Sullivan's Empire (TV film)
Valley of Mystery (TV film)
Wings of Fire (TV film)
1964 Kitten with a Whip

TV seriály

1979 Turnabout (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Run, Steve, Run (S01E13)
The Coward (S01E12)
Burning Bright (S01E11)
další epizody (11)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Jean Arthur Show, The (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
A Piece of the Action (S01E01)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky