foto

Sándor Csukás

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Egy másik életben (TV film)
2018 A merénylet (TV film)
2017 Vadkanvadászat
2016 Memo (TV film)
2015 Az éjszakám a nappalod
En passant
2014 Búcsú
2013 Valaki vacsorára
2011 Poslední rapsodie (TV film)
2010 Az utolsó kép
Tawaret (TV film)
Zimmer Feri 2.
2009 Made in Hungaria
2008 Casting minden
2005 A 639. baba
2004 Jocó
2003 A pofon
1995 A fantom ász
1993 Szökevény (TV film)

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (13)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2004 Szeress most! (TV seriál)
A fájó igazság (S01E20)
2003 Szeress most! (TV seriál)
Baklövések (S01E08)
A Szálak összefutnak (S01E07)
Varázslatos pillanatok (S01E05)
další epizody (5)

Dokumentární

2018 Antall József portréfilm III. rész - Antall József 1315 napja
Az Árpád-vonal
Rotschild Klári legendái
2017 A bármicvó fiúk
2016 Antall József portréfilm I. rész - Az ismeretlen Antall József
Antall József portréfilm II. rész - Alámerülés és kibekkelés
Beágyazott emlékeink (TV film)
2014 A Pannon kőtenger (TV seriál)
Hangjegyesek
2013 A Griff, a Dámvad és a Varjú (TV seriál)
2011 Por és Istenpor vagyunk
2010 Rómští poldové

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky