foto

István Tasnádi

  • nar. 9.6.1970 (50 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Egy másik életben (TV film)
2016 Memo (TV film)
2014 Dům u kamenných opic (TV film)
2011 Matula kalandpark (TV film)
Világjobbítók (TV film)
2009 Made in Hungaria
2001 Citromfej
Nexxt

TV seriály

2018 Sladký život (TV seriál)
Dolgozni rémes (S03E07)
Jégkocka (S03E05)
A rock and roll az nem egy tánc (S03E02)
2016 Sladký život (TV seriál)
Egy nagy siker minden kudarcot ellensúlyoz (S02E07)
Értsd, amit csinálsz - csináld, amihez értesz (S02E06)
A képesség nem garancia az eredményességre (S02E05)
další epizody (5)
2015 Sladký život (TV seriál)
Az iskola nem az életre nevel (S01E06)
Hiába minden próbálkozás (S01E05)
Beléptem álmaim kapuin (S01E04)
další epizody (5)
2014 Terapie (TV seriál)
Epizoda 33 (S03E33)
Epizoda 27 (S03E27)
Epizoda 22 (S03E22)
další epizody (50)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 40 (S01E40)
Epizoda 39 (S01E39)
Epizoda 38 (S01E38)
další epizody (40)

Divadelní záznam

2016 Balkán kobra (divadelní záznam)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Dům u kamenných opic (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nexxt

TV seriály

2018 Sladký život (TV seriál)
Egyedül fél ember vagy (S03E03)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Egy másik életben (TV film)
2016 Memo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky