foto

Alexandra Florinskaja

  • nar. 26.9.1977 (43 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bolšaja ržaka
2010 Sčasťje po kontraktu (TV film)
2009 Pjatnica. 12
2004 Slušatěl
2001 Krása Moskvy

TV seriály

2020 Vojna semej (TV seriál)
Za čas do rassveta (TV seriál)
2018 Petěrburgskij roman (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
2014 Mama Ljuba (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Krasota trebujet... (S01E10)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ljogkaja ruka (S01E04)
Sročno v nomer (TV seriál)
Jarosť (S03E07)
2010 Anželika (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Dom maljutki (TV seriál)
2008 Znachar (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Stilist (S03E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Provincialy (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ja - ubijca (S03E12)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Dvojnoj Ugar (S02E02)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Išču rabotu s riskom (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky