foto

Victor Samuel Lopez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Internet Famous
Lucia, Before and After
2011 Fully Loaded
2009 Ratko: The Dictator's Son
2006 Faith Happens
2000 The Inspector General (TV film)
1996 Love Always

TV seriály

2017 Cassandra French's Finishing School (TV seriál)
Homecoming (E08)
Finals Week (E07)
Field Trip (E05)
další epizody (4)
2016 Noční směna (TV seriál)
Hot in the City (S03E06)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
2015 Nová holka (TV seriál)
The Crawl (S04E15)
2014 Benched (TV seriál)
Rights & Wrongs (E06)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
One Shot Kill (E04)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Code 4 (S03E04)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Plínky (S02E03)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
What Power Is... (S03E10)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1977 All That Glitters (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky