foto

Alan Doyle

  • nar. 17.5.1969 (49 let)
    Petty Harbour, Newfoundland and Labrador, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Cocksure Lads Movie
Zimní příběh
2010 Robin Hood
2004 2004 East Coast Music Awards (TV film)
1981 A Whale for the Killing (TV film)

TV seriály

2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zakopaný pes (S10E11)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2011 Life Is a Highway: Canadian Pop Music in the 1990s (TV seriál)
2009 Rise Up: Canadian Pop Music in the 1980s (TV film)
This Beat Goes On: Canadian Pop Music in the 1970s (TV film)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace