foto

Antoine Cholet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le discours d'acceptation glorieux de Nicolas Chauvin
2014 Saint Laurent
2013 100% cachemire
Chambre noire (TV film)
Jappeloup
2004 Touristes? Oh yes!

TV seriály

2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Pastráva (E05)
Těžká práce (E04)
Průzkum trhu (E03)
další epizody (5)
Alice Neversová (TV seriál)
De l'autre côté - Partie 2 (S24E08)
De l'autre côté - Partie 1 (S24E07)
2017 Nina (TV seriál)
Retour de flammes (S03E07)
La vie devant eux (S03E06)
Love song (S03E05)
další epizody (4)
2015 Peplum (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1503, 2. část (S03E10)
1503, 1. část (S03E09)
1500 (S03E06)
další epizody (4)
Profil zločinu (TV seriál)
Před kamerou (S05E03)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
2013 Borgia (TV seriál)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
Proměna (S02E09)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Captive (S03E10)
2010 La commanderie (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky