foto

Corinna Nilson

  • nar. 10.5.1971 (48 let)
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dieter Not Unhappy
2016 Lví žena
2015 Arielle (studentský film)
Kalt Küssen (studentský film)
2010 Barriere
2004 Der gerissene Faden
2003 Wir können alles. Außer Hollywood: Independent Days Vol. 01
2002 Jen vážně (TV film)
1998 Höllische Nachbarn (TV film)

TV seriály

2019 True Demon (TV seriál)
2016 Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E52)
2015 Comedy Rocket (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Berlínský vzduch (S09E05)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky