foto

Susan Damante

  • nar. 17.6.1950 (69 let)
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spare Room
2000 Sedmdesátá léta (TV film)
1996 Coyote Summer
No Easy Way
1992 Berušky
1980 Mountain Family Robinson
1978 Further Adventures of the Wilderness Family, The
1975 The Adventures Of The Wilderness Family
1974 Photographer, The
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
The Student Teachers
1972 Blood Sabbath

TV seriály

1982 Romance Theatre (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rozbouřené vody (S04E04)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Search (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace