foto

Piotr Dąbrowski

  • nar. 4.12.1957 (61 let)
    Walbrzych, Dolnoslezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2015 Spravedlivý
2013 Jízdenka na Měsíc
Ostra randka
2012 Komisař Blonďák
Sztos 2
2010 Matka Tereza od koček
Růžička
2009 Jánošík - Pravdivá historie
U Pana Boga za miedzą
2008 Obcy VI (TV film)
2001 Zaklínač
2000 Velké zvíře
1994 Panna z mokrą głową
1991 Glos (TV film)
1983 Po stopách Bartka

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Niedziela palmowa (E07)
Blaszany orzełek (E04)
Grzechy młodości (E01)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Bez powrotu (S01E11)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
Raz kozie śmierć (S01E01)
Pakt (TV seriál)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
Usta usta (TV seriál)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
Siostry (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Grupa Rainera (S02E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Pawiak (S01E06)
Pieczęć Trzeciej Rzeszy (S01E05)
2005 Magda M. (TV seriál)
Wiedzmy (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace