foto

Piotr Dąbrowski

  • nar. 4.12.1957 (62 let)
    Walbrzych, Dolnoslezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
Piłsudski
2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2015 Spravedlivý
2013 Jízdenka na Měsíc
Ostra randka
2012 Komisař Blonďák
Sztos 2
2010 Matka Tereza od koček
Růžička
2009 Jánošík - Pravdivá historie
U Pana Boga za miedzą
2008 Obcy VI (TV film)
2001 Zaklínač
2000 Velké zvíře
1994 Panna z mokrą głową
1991 Glos (TV film)
1983 Po stopách Bartka

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mikroklimat (S23E07)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Niedziela palmowa (E07)
Blaszany orzełek (E04)
Grzechy młodości (E01)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Blondynka (TV seriál)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
Dziś wesele jutro ślub (S06E11)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przelotna wdowa (S02E02)
Blondynka (TV seriál)
Ujawnione tajemnice (S05E11)
Australijski kapelusz (S05E08)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Bez powrotu (S01E11)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
Raz kozie śmierć (S01E01)
Pakt (TV seriál)
2014 BarON24 (TV seriál)
Szansa (E25)
Ślimak (E06)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Blondynka (TV seriál)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
Koleżka Pana Boga (S02E07)
Uważajcie lisy, dziki i rogacze (S02E06)
další epizody (4)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Usta usta (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2010 Blondynka (TV seriál)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
Siostry (TV seriál)
Miłość Filipy (E08)
Rodzicielski zakaz (E05)
Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Grupa Rainera (S02E08)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Pawiak (S01E06)
Pieczęć Trzeciej Rzeszy (S01E05)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2005 Wiedźmy (TV seriál)
Dzieje drugiego pocisku (E13)
Jak struś z psem (E12)
Lokal numer 13 (E11)
další epizody (12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Kapitan (S07E32)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nietypowy trójkąt (S05E14)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
1986 Przyłbice i kaptury (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky