foto

Emma de Caunes

  • nar. 9.9.1976 (42 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emma se narodila 9. září 1976 v Paříži. Je to dcera herce a režiséra Antoine de Caunes. Provdala se za zpěváka Sinclaira (vlastním jménem Mathieu Blanc-Francard) se kterým má dceru Ninu.

Svou hereckou kariéru začala v deseti letech rolí poskytnutou její kmotrou. Emma se před její první hlavní filmovou rolí ve filmu Sylvie Verheydové Un Frère objevila v mnoha různých reklamních spotech. Po promoci v roce 1997 vyhrála cenu nejslibnější herečka. Posléze byla nominována na spousty ocenění. Zahrála si v úspěšných filmech, jakými jsou například SKAFANDR A MOTÝL, NAUKA O SNECH, ASTERIX A OBELIX: MISE KLEOPATRA, či v PRÁZDNINÁCH PANA BEANA.

Miroslav "Fantomas92" Novotný

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hrady z písku
2014 Duna
2013 Lanester (TV film)
2011 Faux coupable (TV film)
2008 Ozvěny kolemjdoucích
Rien dans les poches (TV film)
2007 Doba temna
Prázdniny pana Beana
Science des rêves, La - Film B
Skafandr a motýl
2006 Nauka o snech
2005 Short Order
2004 Ma mère
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Les amants du Nil
2000 Princesses
Sans plomb
1999 Mille bornes
Mondialito
1998 Beaucoup trop loin
Restons groupés
1997 Au bord de l'autoroute
Un frère
1996 Vladimir de trop
Échappée belle, L'

TV seriály

2018 Výkupné (TV seriál)
Three Wishes (S02E01)
2017 Výkupné (TV seriál)
The Castle (S01E11)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bulles de Vian (TV film)
2001 + Clair (TV seriál)

TV pořady

2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace